Marieke's Nagelstudio

De nagelstudio in Amersfoort Kattenbroek met aandacht voor hygiƫne en oog voor detail

Huisregels

Wat voor de één de normaalste zaak van de wereld is, is voor een ander niet gewoon. Om misverstanden te voorkomen zijn er een aantal huisregels opgesteld. Lees het maar, ze zijn zo gek nog niet.

  1. Bij Marieke’s Nagelstudio wordt alleen gewerkt op afspraak. Het maken of afzeggen van afspraken kan telefonisch en per e-mail, minimaal 1 werkdag tevoren. Wordt dit niet gerespecteerd, zullen er kosten in rekening worden gebracht. M.u.v. calamiteiten.
  2. Op tijd komen is erg belangrijk, in verband met planning en het vermijden van wachttijden.
  3. Uit hygiënisch oogpunt wordt er tijdens de behandeling niet gebeld, gegeten of gerookt.
  4. Indien er extra hygiënische maatregelen noodzakelijk zijn, worden hiervoor  kosten in rekening gebracht.
  5. Betalingsmogelijkheden zijn contant en worden direct na de behandeling voldaan.
  6. Als je een vraag hebt, stel hem alsjeblieft. Wat voor mij een standaard is, kan voor een ander onbegrijpelijk zijn. Ik leg het je graag uit!
  7. Kunstnagels worden alleen gezet bij personen ouder dan 18 jaar. Achttien of jonger? Dan alleen met toestemming van een ouder.
  8. Het is niet mogelijk om kleine kinderen mee te nemen naar de salon. De klant moet kunnen genieten van een ontspannen behandeling en ik wil mij graag kunnen focussen op gezonde en mooie nagels. Andere reden is, dat er simpelweg geen ruimte is in de salon voor kinderen om te spelen ook vanwege aanwezige apparatuur en materialen.
  9. Marieke’s Nagelstudio is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan door onjuiste en/of onvolledige informatie, verstrekt door cliënt, over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.
  10. Marieke’s Nagelstudio behandelt vertrouwelijke gegevens volgens de richtlijnen in de Wet Bescherming Persoonsgegevens en zal gegevens van de cliënt niet verkopen of verhuren aan derden zonder toestemming vooraf van de cliënt.